Starostové pro občany

Starostové pro občany (STO) jednali v Hybrálci 16.6.2016

V Hybrálecké hospodě se sešli 16. 6. 2016 Starostové pro občany (STO).

Letos to bylo již třetí setkání, kterého se zúčastnili jak členové hnutí, tak jeho příznivci.

Na programu jednání byla hlavně příprava kandidátky pro krajské volby, které budou na podzim letošního roku. Starostové pro občany postaví jako jediný subjekt do voleb 47 starostů a 2 místostarosty a 1 místostarostku, zároveň naše hnutí podporuje nejvíce starostů v kraji Vysočina. Za každý okres – Havlíčkův Brod, Třebíč, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou a Jihlava bude na kandidátní listině vždy 10 kandidátů. Všichni kandidáti budou zveřejněni začátkem července 2016. Během července pak proběhne focení všech kandidujících starostů a místostarostů po jednotlivých okresech na propagační materiály a plakáty.

Naše letáky dorazí do všech domácností v celém kraji v září před volbami. Na všech propagačních materiálech bude vždy zvýrazněno naše duhové logo s nápisem Starostové pro občany (STO), foto s kandidáty za daný okres a číslo, s kterým vstupujeme do krajských voleb. Naše plachty můžete již od dubna vidět u silnic po celém kraji Vysočina a logo na autech a různých místech.

Všem našim příznivcům již teď děkujeme za velkou podporu, která se od začátku letošního roku podstatně zvýšila. Naše podpora se pohybuje nad 5% hranicí, takže každý Váš hlas nebude pro naše hnutí zbytečný a zahozený, ale bude velice platný a bude se pro naše hnutí počítat!

Pokud chcete vědět víc o našem hnutí a sledovat aktuální dění, podívejte se naše webové stránky www.starostoveproobcany.cz nebo na facebook, kde již máme skoro 800 fanoušků.  Pokud podpoříte naše hnutí ve volbách 7. – 8. 10. 2016, budeme moc rádi J

 

Karel Janoušek

předseda hnutí Starostové pro občany